De Achterhoek waar het vakantiehuis zich bevindt heeft vele culturele hotspots. Wij hebben enkele hotspots en bezienswaardigheden voor u uitgelicht.

Bredevoort is een historisch vestingsstadje met een uniek karakter. Het stadje heeft een rijke historie en biedt veel mogelijkheden op het gebied van kunst en cultuur. Daarnaast zijn er diverse boekenwinkels en antiquariaten gevestigd. Ook heeft Bredevoort eeuwenoude én kleine straatjes en is het park bij de gracht het bezoek zeker waard. Om even bij te komen zijn er diverse horecagelegenheden met ieders zijn unieke en eigen ambiance.

Kasteel Ruurlo

In Ruurlo treft u een van de mooiste kastelen van Gelderland. Dit rijksmonument ligt in een bosrijke omgeving en is het bezoek zeker waard. U treft er prachtige tuinen, een doolhof en tevens kunt u genieten van een lunch en borrel.

Villa Mondriaan

Bent u benieuwd naar de jonge jaren van Piet Mondriaan? Bezoek dan Villa Mondriaan in Winterswijk. Piet begon zijn schilderscarrière in Winterswijk en woonde hier van zijn achtste tot twintigste levensjaar. Zijn oude huis vormt de basis van het museum. In het museum heeft u de mogelijkheid om zijn echte levenswerk te bewonderen!