Den Möllenhof Winterswijk

De vakantiewoning is gelegen op een kleinschalig vakantiepark in Meddo, een buurtschap van Winterswijk in de Achterhoek. Den Möllenhof is de naam van het park en ligt op fietsafstand van het centrum van Winterswijk. Het vakantiepark is omringd door een natuurrijke omgeving. Op een kleine 100 meter is recreatiegebied ’t Hilgelo te vinden. Een mooie plek om te wandelen, te zwemmen, te vissen of tot rust te komen. De Achterhoek wordt gezien als gemoedelijk en heeft veel te bieden op het gebied van cultuur en natuur. Hieronder hebben wij alvast wat voor u op een rijtje gezet. Dit is slechts een kleine greep uit de omgeving en activiteiten die de Achterhoek te bieden heeft.

Natuur

De Achterhoek heeft vele mooie natuurgebieden, zo ook de omgeving van Winterswijk. In de omgeving van Winterswijk kunt u bijvoorbeeld naar de Bekendelle, het Korenburgerveen en is het Nationaal Landschap Winterswijk met maar liefst 22.000 hectare een ware hotspot. In de omgeving van de vakantiewoning zijn dan ook genoeg mooie plekken die het bezoek zeker waard zijn.

Cultuur

Gezelligheid, gemoedelijkheid en nuchterheid, dat kenmerkt de Achterhoek. Ook in de omgeving van Winterswijk ervaart u dat. Geniet dan ook van de mooie landschappen, prachtige kastelen, heerlijke restaurants en de vele unieke boerderijen. Wij geven u alvast een tip: Bredevoort als vestingstadje is het bezoek zeker waard!

Obelink Vrijetijdsmarkt

Obelink Vrijetijdsmarkt is dé grootste kampeerspecialist van Europa en is op zo’n kleine 10 minuten met de auto te bereiken. Een bezoek aan Winterswijk gaat dan ook gepaard met een bezoek aan Winterswijk. Bij Obelink vindt u alles op het gebied van kamperen en vrije tijd.

Overige activiteiten

Elke woensdag en zaterdag heeft u de mogelijkheid om de Winterswijkse warenmarkt te bezoeken. De markt staat bekend als een van de gezelligste van Nederland. In het verleden is deze zelfs bekroond tot beste van Nederland. Op de markt vindt u diverse soorten kramen, van non-food tot food. Aansluitend bevindt zich de winkelstraat met veel leuke en lokale winkels.