Goed nieuws! Mogelijkheden voor een eigen woning zijn er ook! Op het kleinschalige vakantiepark zijn namelijk nog enkele percelen te koop. Onder aanvoering van Bouwbedrijven Heijnen en Hengeveld heeft u de mogelijkheid om volledig eigenaar van een uniek en luxueus vakantiehuis te worden in het buitengebied van Winterswijk.

Ideaal voor liefhebbers van natuur

Een recreatiewoning op Den Möllenhof betekent dat u direct verbonden bent met een natuurlijke en rustige omgeving. De woningen bevinden zich aan een doodlopend en onverhard pad waardoor u in principe alleen maar bestemmingsverkeer of fietsers en wandelaars treft. De vakantiewoning is ideaal voor liefhebbers van watersport, paardensport, wandelen, fietsen, ruimte en natuur. In de directe omgeving zijn er namelijk veel mooie fiets- en wandelroutes en daarnaast ligt recreatiegebied ’t Hilgelo op steenworp afstand.

Vakantiewoning voor 4 tot 6 personen

Op het recreatiepark is er ruimte voor in totaal 32 luxe vakantiewoningen. Deze zijn ingericht voor 4 tot 6 personen en voorzien van vele luxe faciliteiten. Hierbij kunt u denken aan een airco in elke kamer, een sauna, 2 badkamers en een moderne keuken. De perceeloppervlaktes variëren van 320 tot 1020 m2. Bij de realisatie van het recreatiepark is van begin af aan gekozen om het kleinschalig te houden. Dit om de aansluiting met het landschap te kunnen behouden en het kleinschalige, maar ruimtelijke element wat de Achterhoek kenmerkt.

Uw eigen vakantiehuis in de natuur

Bent u op zoek naar een vakantiewoning in een rustige natuurlijke omgeving die aan alle gemakken is voorzien? Dan is recreatiepark Den Möllenhof een hele mooie optie voor u. Voor meer informatie mag u gerust eens contact opnemen, wij helpen u namelijk graag verder. Er zijn nog enkele percelen te koop!